Persoonlijk Presenteren met Impact

Mensen raken en inspireren

Presenteren is allang niet meer het oplezen van punten van een volgeschreven slide.

Maar wat is het dan wel?

De meeste mensen noemen bij de vraag wie zij een goede presentator vinden namen als Steve Jobs, Barack Obama, Martin Luther King en anderen. Mensen die heel verschillende persoonlijkheden hebben en tegelijk 1 ding hetzelfde doen: in de spotlight staan en niet achter een katheter met een laser-pointer bullet points opsommen.

Ten tweede weten zij meer nog dan koude feiten, warme emotie over te brengen.

Mensen te raken en te inspireren.

Persoonlijk Presenteren met impact leert u een effectieve presentatie te geven, waarbij u en uw boodschap centraal staan. U leert een verhaal vertellen, uw toehoorders te betrekken en tot actie te bewegen en zult leren vrij om te gaan met de ruimte die u ter beschikking heeft. En u leert gebruik te maken van visuele hulpmiddelen ter ondersteuning van uw verhaal. Daarmee ook hoe u emotie overbrengt en mensen inspireert.

Het geven van een goede presentatie kan je leren.

Deze training is vooral geschikt voor organisaties waar regelmatig intern en extern presentaties worden gegeven met de bedoeling te betrekken, verbinden en inspireren en die daarmee hun mensen meer zelfvertrouwen willen laten krijgen, een groter gevoel van authenticiteit en meer impact.

Een gedetailleerd overzicht van onze training Persoonlijk Presenteren mét Impact kunt u hier opvragen!

solider-2345373_1920
Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.