Persoonlijke Effectiviteit & Time Management

Doen wat nodig is

Veel trainers vullen Persoonlijke Effectiviteit in met een programma Time Management en tot voor enkele jaren was dat meestal voldoende. Tegenwoordig bestaan meerjarenplanningen nauwelijks meer en is een organisatie al blij als zij 6 maanden foutloos vooruit kan kijken.

We leven in een constant veranderende wereld waarin plannen steeds moeilijker wordt. Prioriteiten moeten steeds weer opnieuw worden vastgesteld. Alleen kijken naar de manier waarop je je tijd indeelt, is volstrekt ontoereikend.

Yellow Yards Company biedt een training Persoonlijke Effectiviteit aan die inspeelt op de verander(en)de context waarin we werken. Naast de tips & trucs die behoren bij agendabeheer, omgaan met mail en het plannen van de week en dergelijke, gaan we enkele stappen verder. Persoonlijke Effectiviteit staat voor flexibiliteit (agility) en doen wat nodig is, niet perse wat kan.

Hoe zorg ik ervoor vandaag de dingen te doen die ook volgend jaar waarde hebben?
Hoe maak ik vandaag het verschil en waar ligt de focus?

Tenslotte geven we aandacht aan de specifieke situatie van iedere deelnemer en hoe hij/zij in de eigen organisatie de nieuwe werkwijze kan doorvoeren. Het verminderen van stress door efficiënter te prioriteren, vraagt eveneens om veranderingen van de (directe) omgeving.

Deze training is vooral geschikt voor iedere organisatie die wil dat haar mensen effectiever zijn in “Getting things done” en zich daarbij autonomer voelen en meer betrokken.

Een gedetailleerd overzicht van onze training Persoonlijke Effectiviteit & Time Management kunt u hier opvragen!

clock-4571957_1920
Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.