Ownership & accountability

Accountable mensen - succesvolle teams

Succesvolle organisaties weten dat de kern van dit succes mede ligt in de mate waarin de medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving en hun resultaten.

Ownership is daarin een veel gehoord begrip.

Ownership is stap 1. 

U kent het effect van de mensen die hun vinger opsteken omdat ze verbeteringen zien en vervolgens direct verantwoordelijk worden gemaakt. Vaak zijn dat dezelfde mensen en die komen op een gegeven moment om in de projecten.

Zelf de meest “owning” persoon gaat op een gegeven moment de vinger niet meer opsteken. Je kan nu eenmaal niet alles doen.

Yellow Yards Company geeft in de training Ownership & Accountability de weg aan van individueel eigenaarschap, naar gedeelde verantwoordelijkheid van het team.

In een team dat wil groeien en waarvan de leden betrokken zijn bij elkaar en het te behalen resultaat, worden eigenaarschap en de bijbehorende accountability gedeeld.

Deze training is vooral gericht op mensen en organisaties die in gezamenlijkheid resultaten willen bereiken. Waar het resultaat van de groep voor gaat op het ego van het individu, zonder daarbij het individu met al haar/zijn kwaliteiten te kort te doen. Voor teams die werken voor de langere termijn en weten dat daardoor de successen vanzelf volgen.

Een gedetailleerd overzicht van onze training Ownership & Accountability kunt u hier opvragen!

Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.