De Mindsetters

Onderscheidend en aantoonbaar effect

SAMENWERKING

Vanaf de start (2012) is Yellow Yards Company een samenwerkingsverband vanuit de filosofie en passie het beste uit mensen te willen halen. Deze uiten zich in de manier waarop we onze diensten vorm geven en in de mensen die deze diensten uitvoeren.

We hebben gekozen voor een duidelijk gezicht. Een aanspreekpunt en, zo je wilt, bewaker van de cultuur en tegelijk motor van steeds verdere ontwikkeling.

De professionals die binnen Yellow Yards Company samenwerken en bijdragen aan trajecten door input, opzet en/of uitvoering zijn:

Anneke Hansen

Anneke Hanssen Wil je groeien? Loop je als individu of team al een tijd tegen dezelfde punten aan? Heb je al van alles en nog wat geprobeerd, maar beklijft het niet? Dan biedt coachen een uitkomst. Ga samen op zoek naar de obstakels en leer hoe ze te omzeilen zijn, met inzet van je eigen kracht.

 

Marieke Knotter

Marieke Knotter Marieke Knotter combineert haar kwaliteiten als psycholoog en inzicht in bedrijven met een grote betrokkenheid bij deelnemers aan trainingen en mensen die zij coacht. Zij werkt met name op management niveau. Gedreven door nieuwsgierigheid is ze altijd op zoek naar wat er werkelijk speelt en haar werkwijze is een uitnodiging aan de deelnemer om volledig zichzelf te zijn en te blijven.

Vanuit haar rol als assessment psycholoog NIP adviseert en begeleidt zij kandidaten in selectie- en ontwikkelassessments. Bij outplacement trajecten wordt hiervan soms gebruik gemaakt.

 

Rieneke Batelaan

Rieneke Batelaan Optimale heldere communicatie kan zowel een individu als een groep naar een hoger niveau tillen. Het zorgt voor meer plezier, vertrouwen en duidelijkheid op de werkvloer. Werkrelaties groeien en vormen een stevige bodem voor verandering en ontwikkeling. De wijze waarop er intern met elkaar gecommuniceerd wordt, vertaalt zich direct in het klantcontact. Daarom verdient communicatie onderhoud en aandacht. Het doen en ervaren staan daarbij centraal – theorie is beperkt en puur ter ondersteuning.

 

marc appels

Marc Appels Ruim 30 jaar ervaring in Verkoop & Sales management binnen handel, industrie en diensten heeft hem het klappen van de zweep aardig leren kennen. Gelukkig ging er veel goed en toch heeft ook hij mogen ervaren hoe stroef zaken verlopen als het gaat over ontwikkelen, veranderen en vernieuwen ongeacht op welk niveau dat plaats moet vinden. Herkent u dat?

 

Antoon Ensing

Antoon Ensing Organisaties excelleren door de dingen net even anders te doen om zo fantastische resultaten te behalen. Dat betekent dat de manier waarop je trainingen geeft opnieuw moest worden gedefinieerd. En zo is de vorm en betekenis geheel veranderd.

Zij zijn inzetbaar voor uitvoering van werkzaamheden van Yellow Yards Company. Daarbij gaat het vooral om coaching, interim management en training.

MINDSET

Yellow Yards Company is ervan overtuigd dat alles begint bij de mindset die mensen hebben. Die bepaalt in grote mate je houding, je gedachten, je acties en de kansen op succes.

Geen mens is een eiland. Als het goede leiderschap ontbreekt, het team waarin men werkt niet goed is samengesteld, of als een organisatie geen oog heeft voor wat mensen werkelijk beweegt, dan werkt een goede mindset niet.

Niemand staat ’s morgens op met de gedachte er weer eens niets van te willen maken. Iedereen wil gelukkig zijn, ook op het werk. Dat zoiets niet altijd lukt, is niet (alleen) de fout van dat individu.

HET VERSCHIL

Er zijn vele goede trainers en goede trainingsbureaus. Datzelfde geldt voor coaches en (interim) managers. Gelukkig zijn veel bureaus in staat mensen op een interactieve en enthousiaste manier vaardigheden te leren en deze te oefenen. Hopelijk met behulp van video feedback. Het is te zien in de evaluaties. Een goede trainer haalt een 8 of hoger.

Trainen is een vak en dat zie je als een echte professional voor de groep staat. Echter, een paar maanden na een training is de meest gehoorde verzuchting …. “Het was leuk, maar ik heb er eigenlijk nooit meer wat mee gedaan“.

Individuen, teams en management zien nauwelijks blijvende effecten van hun investeringen in tijd en geld. Sterker, uiteindelijk wordt de training gezien als niet effectief en betwijfelt men het nut ervan.

Yellow Yards Company werkt met uitstekende trainers en onze trainingen en programma’s zijn zowel innovatief als inspirerend. Daarmee behoren we tot de goede bureaus.

Het verschil maken we voor, tijdens en na de training.

Dan praten we met leidinggevenden en deelnemers over doelstellingen en verwachtingen. Maar vooral hebben we het over:

Commitment
Verbinding
Eigenaarschap en
Accountability

Ook gedurende de training speelt de individuele motivatie van de deelnemers een cruciale rol.

Wij borgen de resultaten van de trainingen in de persoon zelf.

Iedere collega, ieder team, iedere leidinggevende ervaart de effecten van het feit dat iemand deelnemer is geweest van een training. Een effect dat blijvend is en daardoor alleen maar groter wordt.

Ontdek de programma’s en trainingen van Yellow Yards Company!

Trainingen

Ontdek onze trainingen

Programma's

Bekijk onze programma’s

Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.