Kleinschalige cultuur

Normen en waarden op teamniveau

Rond cultuurtrajecten en het veranderen van de “way we work” heerst wel eens het misverstand dat dit altijd een organisatie breed traject moet zijn. Medewerkers uit alle lagen en afdelingen worden bijeen gebracht en krijgen allen de “saus” van verandering aangereikt. Vaak met het beoefenen van specifieke vaardigheden en workshops rond samenwerken en communiceren.

Uiteraard erkennen wij het belang van een breed gedragen filosofie en missie/visie. Ook constateren we samen met onze opdrachtgevers dat deze centraal bedachte teksten en waarden niet zelden eindigen als een 10 punten plan op een poster in de kantine.

Yellow Yards Company is ervan overtuigd dat cultuur iets is van mensen die op min of meer dagelijkse basis samenwerken. Deze cultuur is bij verkoop anders dan bij productie, bij de directie anders dan de huishoudelijke dienst en zo verder. Die andere cultuur past weliswaar in een breder verband, tegelijk heeft zij een geheel eigen dynamiek binnen de betreffende afdeling.

Dit programma is vooral geschikt voor organisaties en teams die hechten aan binding van medewerkers aan de centrale waarden en missie, waarbij deze persoonlijk en passend bij het betreffende team worden gemaakt.

Afspraken, normen en waarden, aanspreken en samenwerken, het hoort in de kleinschalige cultuur en wij leveren dat op.

Een gedetailleerd overzicht van ons programma Kleinschalige Cultuur kunt u hier opvragen!

group-of-people-in-a-meeting-3626622
Kleinschalige cultuurProgramma onderdeel
Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.