Effectief verkopen

B2B en B2C

Verkopen is de klantwens kunnen vertalen in/naar datgene dat jij levert.

Op het oog een duidelijke taak. Toch zouden er niet talloze trainingen bestaan als het zo simpel zou zijn als het er staat. De meeste organisaties zijn er wel van doordrongen dat verkopen niet hetzelfde is als een product wegzetten. Prijs is belangrijk maar niet essentieel. En waarom koopt de ene persoon wel en de ander, die eigenlijk precies hetzelfde lijkt aan de buitenkant, niet?

De training Effectief Verkopen gaat in op uw specifieke organisatie en de producten/diensten die u levert (B2B en B2C). Vanuit dat maatwerk gaan wij in op de specifieke kenmerken van de markt en de (in)kopers. Wat drijft hen? Waarvoor zijn zij gevoelig?

We behandelen de kern van hetgeen u aanbiedt en gaan in op de meerwaarde die u kan bieden. Vooral als mens en niet perse redenerend vanuit het product of de dienst zelf.

De training is persoonlijk, motiverend, interactief en fun.

Als follow-up van deze basistraining, biedt Yellow Yards Company een aantal trainingen voor de gevorderde verkoper. Trainingen waarin omgaan met de prijs, onderhandelen, beïnvloeden en ROI-verkopen centraal staan.

Deze training is vooral gericht op iedereen met klantencontact die met meer resultaten verkoopgesprekken wil aangaan. Daarbij staan relatievorming, begrijpen van de klant en het maken van verbinding centraal.

Een gedetailleerd overzicht van onze training Effectief Verkopen kunt u hier opvragen!

parrot-3250578_1920
Effectief verkopen
Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.