Creativiteit

Uit je comfortzone

Iedereen is creatief, het komt er alleen niet altijd uit.

Daarbij gaat het niet om wie het mooist een tekening kan maken of wie het best binnen de lijnen kleurt. Misschien wel integendeel.

Creativiteit gaat om het vermogen beeldende taal te gebruiken. Het vermogen vanuit verschillende hoeken naar een probleem te kijken. Verschillende technieken te beheersen die kunnen leiden tot andere inzichten en besluiten.

De training creativiteit is uiteraard een training waarbij mensen uit hun comfort zone worden gehaald en juist dat gaan doen waarvan ze denken het niet te kunnen. Het eigenlijk een beetje vreemd vinden. Alleen daardoor al stimuleren we de creativiteit.

Verder doen we dit door mensen met verschillende technieken te laten werken en we maken gebruik van verschillende omgevingsfactoren. Kleuren, inrichtingen en vormen, laten voelen en zien hoe resultaten worden bepaald door de context.

Deze training is vooral gericht op mensen die tijdens het werk wel eens wat nieuws willen proberen en nieuwe technieken willen aanleren. Die denken zoals Einstein: “Domheid is keer op keer op keer op keer hetzelfde doen en dan andere resultaten verwachten”.

Een gedetailleerd overzicht van onze training Creativiteit kunt u hier opvragen!

color-3162330_1920
Creativiteit
Stuur ons een email
Contact

We nemen zsm contact met u op.